Ösztönözze középiskolás diákjait gyakorlatiasabb órákkal

Használja üzleti szimulációs szoftverünket, melyet az ERASMUS+ pályázati programban fejlesztettünk középiskolák részére!Slider

A szimulációt használó középiskolás diákok 87%-ánál javult a vállalkozási hajlandóság.

Kérdőíves felmérés 96, programot használó diák anonim válaszadásával (2017)


Slider
Slider
Miért használja a szimulációnkat?

Image is not available

Kipróbálható elmélet

A tudás három szintje a felismerni tudás, a felidézni tudás és az alkalmazni tudás. A szimuláció során az alkalmazás kap teret, mert az elméletek megértéséhez vezető út azok gyakorlatban történő kipróbálása.

Image is not available

Felhasználóbarát felület

A tanári felület kiemelt jellemzője az egyszerű használhatóság. A szimulációval történő oktatás nem igényel magas szintű technikai tudást. Böngészőből játszható.

Image is not available

Motivált diákok

A motiválást a tanítási folyamat elengedhetetlen feltételének tartják. Mi abban segítünk, hogy ehhez adunk egy eszközt.

Image is not available

Legjobb gyakorlatok gyűjteménye

Nem csak egy szoftvert adunk, de összegyűjtöttük a lehetséges felhasználási módok közül a legjobbakat, amelyeket megosztunk Önnel.

Slider
Slider
Bővebben...

Oktatást támogató üzleti szimulációs szoftver

A TEACH (Transnational Education And Competition in High schools) projekt keretében olyan szoftvert fejlesztettünk, amely hatékonyan segíti az oktatót az oktatási tevékenysége során.


Az üzleti szimulációs játékok az olykor száraz tananyagot teszik a diákok számára érdekessé, izgalmassá és könnyen emészthetővé, mivel a tudást nem külső szemlélőként, hanem aktívan cselekvőként fogadják be (learning-by-doing).


A szimuláció során a diákoknak csapatban kell egy vállalatot irányítani: stratégiai, pénzügyi, humánpolitikai, marketing, készletgazdálkodási és kereskedelmi döntéseket kell hozni és alkalmazkodni kell a változó piaci környezethez.


A szimuláció előnye, hogy anyagi kockázattal nem jár, szemben egy valós vállalkozással. Kipróbálhatóvá válik, milyen döntéshozói pozícióban lenni. Felméréseink szerint ez egy olyan lehetőség, ami kiemelten motiválni tudja a diákokat, hallgatókat. A szimuláció olyan készségeket fejleszt, mint például folyamat szemléletű gondolkodásmód, csapatmunka, tervezési képesség, komplex látásmód és idő-menedzsment.


A szimuláció könnyen beépíthető a mindennapi oktatásba. Segítségével a játékosságra építő elemeknek köszönhetően élménnyé válik a tanulás.

A fejlesztett szoftver célcsoportja

Elsősorban gazdasági területen tanuló diákok és az őket tanító tanárok a fejlesztett szoftver célcsoportja.


Az alábbi nyelveken érhető el: angol, magyar, román és szlovák

Árazás

Középiskolai oktatásban felhasználva ingyenes az egész EU területén.

Slider
Slider
Ha ezt még elolvasta, biztosan érdekli oktatást támogató szimulációs szoftverünk

Egyetlen kattintásra van az élményteli oktatástól


Éljen az ingyenes* regisztráció lehetőségével!

*A lehetőség csak középiskolai oktatásban történő, felhasználásra, oktatói tevékenység és a diákok élményteli tanulásának támogatására érvényes, az egész EU területén. A szoftver nem használható fel kereskedelmi célokra.

Slider